Dermaceutic

Dermaceutic är en ledande fransk hudvårdsbrand som grundades 2002 med filosofin att använda vetenskapen som en naturlig allierad till huden. Genom samarbete med franska dermatologer har Dermaceutic etablerat sig som det främsta varumärket för kemiska peelningar i Frankrike och har nu förlängt sin kunskap till cosmeceutical-industrin. Tillsammans med mer än 30 000 hudspecialister i över 80 länder runt om i världen, strävar Dermaceutic att erbjuda de bästa och mest effektiva hudvårdslösningarna för varje individs hudbehov.

Dermaceutic grundades år 2002 med stark tro på att vetenskap är huden naturliga allierade. Genom att använda den bästa vetenskapliga kunskapen förstärker och stöder Dermaceutic hudens egna krafter för snabbare och mer effektiva resultat.

Dermaceutic är född från ett samarbete mellan franska hudläkare och är nu nummer ett inom kemisk peeling i Frankrike. Företaget har nu tagit sin formleringskonst till cosmeceutical-industrin.

Idag samarbetar de med över 30 000 hudproffs i mer än 80 länder världen över. Genom att nära samarbeta med dessa specialister får de värdefulla och ständigt föränderliga insikter i olika hudtyper, phototyper och unika patientförväntningar.

Dermaceutic höjer hudvårdsstandarden med hjälp av den senaste vetenskapliga tekniken och expertisen och genom att leverera exceptionella resultat för varje individs hud. Oavsett hudproblem eller estetisk behandling är företagets mål att tillhandahålla rätt kombination av aktiva ingredienser på den mest effektiva koncentrationen.

De strävar efter att bibehålla Dermaceutics position som expert inom estetisk dermatologi genom vår passion för vetenskapliga upptäckter och deras oslagbara nyfikenhet för hudvetenskap, deras fortsatta strategiska samarbete med dedikerade och passionerade distributörer och genom våra starka relationer med ett stort nätverk av experter inom den vetenskapliga gemenskapen.