BareMinerals

BareMinerals är en ledande aktör inom mineralmakeup-världen. Resan för mineralmakeup började redan 1995 med lanseringen av det första mineralpudret, som förändrade den traditionella makeupen för alltid. BareMinerals har hudens hälsa som främsta fokus och använder rena ingredienser som har lugnande egenskaper och skyddar huden med sitt naturliga UV-skydd.

Bland de mest populära produkterna från BareMinerals hittar vi Complexion Rescue, som fungerar som både en foundation och en färgad dagkräm med solskydd. Du hittar även klassiska Loose Foundation, som finns i både Original och Matte-varianten. De flesta produkter i BareMinerals sortiment innehåller inte konserveringsmedel, syntetiska färgämnen, parfym, konsistensgivare eller mineraloljor, vilket minimerar risken för irritation och tilltäppta porer.

BareMinerals har en foundation för alla hudtyper, oavsett om du har en känslig, fet, kombinerad eller torr hud. Deras mest sålda nyans är Medium Beige i Original Foundation.

BareMinerals har ett brett sortiment av foundation, från flytande foundation för torr hud till puderfoundation för normal hud. Deras klassiska Original Foundation har en smidig Swirl, Tap and Buff-teknik som ger en strålande finish med den täckning du önskar. Complexion Rescue är en annan väldigt populär produkt som skyddar huden mot UVA, UVB och det blåa ljuset medan den jämnar ut huden och ger ett naturligt glow.

Mineralmakeup

Mineralmakeup är en revolutionerande form av makeup som har blivit mycket populär de senaste åren. Det är en form av makeup som bygger på mineraler som zinkoxid och titandioxid, och det är dessa mineraler som ger den unika känslan och egenskaperna som mineralmakeupen är känd för.

Mineralmakeup har hudens hälsa som främsta fokus. De rena ingredienserna, mineralerna, har lugnande egenskaper som motverkar hudirritationer och skyddar huden med sitt naturliga UV-skydd. Dessutom innehåller de flesta produkterna inte konserveringsmedel, syntetiska färgämnen, parfym, konsistensgivare eller mineraloljor som kan orsaka irritation eller tilltäppta porer.

Mineralmakeup passar alla hudtyper, även den mest känsliga och torra huden, och det finns något för alla. En av de mest populära mineralmakeupprodukterna är bareMinerals Original Foundation, som har Medium Beige som den mest sålda nyansen.

Det finns två huvudsakliga sorters mineralmakeup – puder och flytande foundation. Puderfoundation är bra för normal till torr hud medan flytande foundation är mer lämplig för torr hud som behöver mer fukt.

Mineralmakeup är en unik form av makeup som har så många fördelar för huden. Så om du söker ett hälsosammare alternativ till din makeup, överväg att ge mineralmakeup en chans. Du kommer att uppskatta den naturliga känslan och den skonsamma formulan som hjälper till att skydda din hud på samma gång.